موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

ربیعی: دولت پشتیبان نیرو‌های مسلح برای پاسخ به شیطنت احتمالی اسرائیل است

ربیعی گفت: دولت و نیرو‌های مسلح در زمینه مقابله با دشمن و تهدیدات خارجی رویکرد مشترک و یکسانی را در پیش خواهند گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 19
کد خبر: ۲۶۰۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در گفت‌وگویی در پاسخ به اینکه واکنش دولت و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در صورت شیطنت احتمالی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان چگونه خواهد بود، اظهار کرد: در این زمینه هیچ تفاوتی میان موضع رهبر معظم انقلاب اسلامی، دولت و مجموعه نیرو‌های مسلح کشورمان وجود نخواهد داشت و اگر شیطنتی از رژیم صهیونیستی علیه کشورمان صورت بگیرد، دولت با تمام ظرفیت‌ها حامی تصمیم کلان نظام و پشتیبان نیرو‌های مسلح خواهد بود. 

 

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور، رویکرد دولت را حمایت حداکثری از مجموعه نیرو‌های مسلح خواند و تاکید کرد: دولت و نیرو‌های مسلح در زمینه مقابله با دشمن و تهدیدات خارجی رویکرد مشترک و یکسانی را در پیش خواهند گرفت. 

 

وی دولت را پیشتاز و پیشگام دفاع از حیثیت و عزت ملی خواند و تاکید کرد: پاسخ ندادن به رژیم صهیونیستی باعث جری شدن این رژیم و گسترده‌تر شدن سیاست‌های ژئوپولیتیکی آنها خواهد شد که در نهایت ایران و مزیت‌های بزرگ ما را محدود خواهد کرد.

 

ربیعی به ابعاد موقعیت کشورمان در منطقه پرداخت و گفت: اقتدار ایران در منطقه تنها در بعُد نظامی نیست بلکه آینده اقتصاد ایران وابسته به حضور فعال و تاثیرگذار امروز آن در منطقه است تا بتواند جایگاه خودش را تثبیت کند. 

 

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور گفت: ما تاریخ را می‌دانیم و آگاه هستیم که اگر ضعفی از خودمان نشان دهیم شرایط برای نسل‌های آینده از بین می‌رود. عزت ایران بخاطر بعُد معنویت آن است و این مبارزه آثار تاریخی و ژئوپولیتیکی دارد و به آینده ایران مرتبط است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار